Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ)

Knæartrose de mest almindelige årsager til smerter i knæet

Knæartrose er en sygdom som forårsager en gradvis nedbrydning af ledbrusken.

HVAD SKAL JEG GØRE, HVIS JEG TROR, AT JEG HAR Knæartrose?

En præcis diagnose af din tilstand er altid forudsætningen for enhver behandling! Det er vigtigt at diagnosticere og behandle sygdommen hurtigst muligt for at forebygge eller forsinke yderligere skader på dit/dine led.

Steg 1

FÅ STILLET EN DIAGNOSE

Det første, du skal gøre, et at få stillet en rigtig diagnose af din tilstand. Det er forudsætningen for enhver behandling. Kontakt din læge.

Steg 2

INVOLVÉR DIG

Undersøg, hvilke behandlingsalternativer, der er tilgængelige for dig, inklusiv Unloader One knæortose, og aftal en behandlingsplan med din læge. Kontakt gerne Össur for yderligere oplysning, vejledning eller rådgivning. Vores kontaktoplysninger finder du under fanen ”Find Klinik”.

Steg 3

FORBEDRE DIT LIV

Styr mod en forbedring af de faktorer du kan ændre ved, i forhold de livsstilændringer der skal til for at mindske knæsmerten. Tænk på livsstilsændringer, der kan hjælpe dig til at lindre smerterne og få dig gjort mere aktiv igen – du skal ikke opgive håbet. Sørg for at gøre din livskvalitet så god som overhovedet muligt.

Livet med knæartrose

Selv om der for øjeblikket ikke findes nogen helbredelse til osteoarthritis (OA) i knæet, er der adskillige behandlingsalternativer, der kan hjælpe med til at lindre smerter og give dig mulighed for at leve næsten som du plejer.

Unloader ORTOSErne

Der findes en række behandlingsmuligheder der kan medvirke til at lindre smerterne i knæet, hvis du har knæartrose. Blandt dem er en effektiv, klinisk gennemprøvet mulighed, der ikke omfatter operation – Unloader-knæortosene

Har du spørgsmål? Kontakt os!

Unloader One knæortose/bandage tilpasses at en autoriseret fysioterapeut eller bandagist. For nærmere oplysninger om Unloader One knæortose eller en specialist i dit område kan du kontakte vores Kundeservice hos Össur 004618 18 22 00 , Kristine Krogsgaard- Nielsen, 0045 2270 2289 eller sende os en e-mail til [email protected]